Testimonials


It is like walking into some dreamy colored world where chocolate runs down the walkways! I want to be there!

David Beckstead

Sublime! I love how the woman is going into the unknown, how she almost dissolve into the darkness. Beautiful tones. Terrific job.

Younes Bounhar

This a nice example of one of the photography goals which is to provide the chance to see what a common eye just cannot see.

Jorge Arturo Perez Morales

You made me remember a great quote by Edward Abbey: – That’s the best thing about walking, the journey itself. It doesn’t matter much whether you get where you’re going or not. You’ll get there anyway. – … For me this is what your picture is all about, the beauty of the journey. Great work, congratulations.

Juan Carlos Bretschneider

Alex, sunt pur si simplu spulberata de poze! Excelente, chapeau-bas!

Amelia

Imi da impresia unei calatorii in timp. Ador fotografiile care transmit acest mesaj, precum si filmele care au acest subiect. Timpul si pieirea, singurele elemente pe care noi oamenii nu le putem controla.

Alina Cristea

Excelenta… parca e o poza intr-o alta lume, unde timpul se misca altfel.

Diana Cretu

Nu oricine poate sa faca astfel de poze si sa le si iasa, pare urmatoarea concluzie, ei poate sunt artisti si au alte limite ale imaginatiei si curajului. Da’ de unde! In viata de zi cu zi se imbraca sobru pentru a merge fiecare la biroul lui, unul de corporatist si unul de inspector fiscal, unde au de-a face cu cifre si rapoarte. Pentru sedinta foto, fotograful Alex Caranfil i-a scos din cochiliile lor si a facut cele mai tridimensionale si mai sonore poze din ce am mai vazut vreodata in albume de nunti.

Perfecte.ro

Primul contact cu Alex a fost telefonic si nu am ramas cu o impresie buna deoarece mi s-a parut extrem de arogant si mi-a ridicat mari semne de intrebare referitor la cum va decurge colaborarea noastra.
Colaborarea noastra s-a desfasurat fara cusur dovada ca prima impresie poate fi inselatoare. Alex nu este nici pe departe arogant, a inteles si respectat dorintele noastre (chiar daca ne-am trezit sa-i dam sfaturi despre cum sa-si faca treaba), a suportat cu stoicism atat mofturile noastre cat si ale prietenilor nostri. Contractul a fost scurt clar si la obiect si respectat intocmai.
Sedinta foto a fost foarte relaxata si extrem de amuzanta. Toata lumea s-a distrat si am ras cum nu o mai facuse de ceva vreme.
Pozele si albumul sunt deosebite, sunt exact ceea ce ne doream si anume altfel de poze de nunta.

Carmen Baciu